Draaderoderen
16311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16311,bridge-core-2.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-erovisiefijnmetaal,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-16296

Draaderoderen

Draaderoderen is een verspaningstechniek die gebruikt wordt voor allerlei elektrisch geleidende materialen. Middels vonkoverslag van de elektrode (een dunne, meestal messing draad) naar het te bewerken materiaal kan met behulp van deze techniek heel nauwkeurig materiaal verspaand worden. Wij zijn gespecialiseerd in koperdraaderoderen.

Enkele kenmerken van dit proces zijn:
Spanningsvrije bewerking
Toepasbaar voor alle geleidende materialen
Toepasbaar voor alle denkbare contouren
Geschikt voor hardmetaal en geharde materiaal soorten
Geen warmte ontwikkeling in het materiaal
Zeer nauwkeurig

Het is mogelijk om de geometrie (tekening) aan te leveren per mail in DXF formaat.

Specificaties
Erovisie beschikt over een ruim machinepark, waardoor wij in staat zijn om vlug op uw vraag in te springen en dus snel voor u klaar kunnen staan. Ons maximale vonkbereik is: L 520 x B 370 x H 300 mm. Voor grote productafmetingen ( L x B ) hebben wij ook een oplossing doordat het product buiten de machine uit mag steken en gespannen kan worden.

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.